Menu

Steeds bereikbaar

Hoe ons te contacteren?

Het Europees parlement vind je op volgende locaties:
Wiertzstraat 60 - 1047 Brussel - België
Allée du Printemps 1 - 67070 Strasbourg - Frankrijk

Heb je een vraag? Dan kan je die stellen via mail op kris.peeters@ep.europa.eu of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen uw privacy ter harte en bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. U kan onze werking & commitment daaromtrent lezen in ons privacy statement. Door het contactformulier door te zenden gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Het Europees Parlement

Ben jij geïnteresseerd in Europa? Wil je weten waar de Europarlementsleden dagelijks mee bezig zijn? Wil jij de sfeer van het Europees parlement eens opsnuiven? Dat kan!

Het Europees parlement vergadert doorgaans in Brussel. Eén keer per maand gaat de plenaire vergadering door in Straatsburg. Beide locaties zijn te bezoeken, de toegang tot de gebouwen is gratis. Om alles in goede banen te leiden beschikken wij over een gespecialiseerde, Nederlandstalige bezoekersdienst. Zij stellen een gepast bezoek samen, op ieders maat. Zij geven een deskundige uitleg over de samenstelling en de werking van het parlement en nemen jullie ook me naar de grote plenaire vergaderzaal. Neem zeker ook de tijd om het Parlamentarium te bezoeken, waar op een interactieve manier meer achtergrondinformatie gegeven wordt. Ook het Huis van de Europese geschiedenis is een absolute aanrader!

Meer informatie over zowel de bezoeken aan het parlement, het Parlamentarium als het Huis van de Europese geschiedenis kan u hier vinden: https://www.europarl.europa.eu/visiting/nl/

Eens langskomen?

Reserveer een bezoek bij de bezoekersdienst via bovenstaande link. Je kan dit best enkele maanden op voorhand doen, om zeker te zijn dat er nog een plekje beschikbaar is. Kijk ook eerst naar de plenaire agenda om na te gaan of het parlement op de door jouw gevraagde datum in Brussel of Straatsburg zetelt. Wil je graag een ontmoeting met Kris? Neem dan zeker contact op met ons, dan zoeken we samen naar een passende datum alvorens een reservatie te doen.

Neem contact op via het contactformulier links of door een mail te sturen naar kris.peeters@ep.europa.eu. 

© 2021 Kris Peeters