KRIS PEETERS PLEIT VOOR BESCHEIDENHEID - INTERVIEW DE STANDAARD

Onthou: in 2017 geeft Kris Peeters het goede voorbeeld. De vicepremier van CD&V beseft als geen ander dat het meer dan ellendig gesteld is met de geloofwaardigheid van de regering. ‘Op dat vlak hebben we geen énkele marge meer.’

KRIS PEETERS NEEMT DEEL AAN DE WARMATHON VAN ANTWERPEN

Op 21 december zal ik deelnemen aan de Warmathon in teken van de Warmste Week van Music fot Life.

Onderstaand mijn motivatie

CD&V-vicepremier Kris Peeters verhuist naar Antwerpen

CD&V-vicepremier Kris Peeters verhuist naar Antwerpen en wordt lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

MEETING MET EERSTE VICE-PREMIER MINISTER ECONOMISCHE ONTWIKKELING EN TRADE VAN OEKRAÏNE

Vanmorgen ontving Vice-Premier Kris Peeters de eerste Vice Premier en Minister van Economische ontwikkeling en Trade STEPAN KUBIV van Oekraïne.

Ontmoeting met Chinese Vice-Premier Ma Ka

Interesting meeting with Chinese Vice-Premier Ma Kai, on bilateral and European economic cooperation.

Arbeidsmarkthervormingen voor welvaart en welzijn

Het Wetsontwerp Werkbaar Wendbaar Werk en de hervorming van de Wet van 1996 over de evolutie van de loonkosten, beide initiatieven van Vicepremier en Minister van Werk Kris Peeters, zijn vandaag goedgekeurd in het kader van de begrotingsbeslissingen.

CD&V-voorstel meerwaardebelasting

Over het CD&V-voorstel voor een meerwaardebelasting is al veel gezegd en geschreven. Daarom vindt u via onderstaande link het enige juiste voorstel zoals het vandaag voorligt. 

Herdenking deportatie

Zondag 11 september sprak Kris Peeters op de 60ste Bedevaart ter nagedachtenis van de deportatie van de Joden en Zigeuners van België.

Planbureau gaat kostprijs en impact verkiezingsprogramma's berekenen

" Onrealistische voorstellen wegfilteren"

 

Op voorstel van Eerste Minister Charles Michel en Minister van Economie Kris Peeters zal het Federaal Planbureau de berekening van verkiezingsprogramma's van politieke partijen bij de volgende verkiezingen voorbereiden. De beslissing houdt verband met de wet van 22 mei 2014 die de concrete uitvoering van de berekening bepaalt.

Vrijwilligers mogen vluchtelingen helpen bij zoektocht naar woning

Vrijwilligers kunnen helpen en bemiddelen in de zoektocht van vluchtelingen naar woning. Dat verklaren Minister van Werk en Economie Kris Peeters en Minister voor Maatschappelijke Integratie Willy Borsus na een positief overleg met het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV)