NAAR PORTAALSITE VLAANDEREN

De Standaard: Interview ViA-Voorzitter Koen Debackere

De Vlaamse economie staat er heel wat beter voor dan de Vlamingen zelf denken. 'We moeten durven trots zijn op onze bedrijven.'

Veilig Fietspad N10

Vlaams minister-president Kris Peeters en Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits hebben vanmiddag de petitie in ontvangst genomen van het actiecomité ‘Veilig Fietspad N10'.

HERVORMING GEMEENSCHAPPELIJK LANDBOUWBELEID

Vlaamse regering legt eerste wetgevende steen voor uitvoering vernieuwde gemeenschappelijk landbouwbeleid. In bijlage vindt u het persbericht hieromtrent.

10mio euro voor duurzaam warmtenetwerk in Waaslandhaven

De Vlaamse regering heeft  beslist om een bedrag van 10mio euro toe te kennen aan 6 chemische bedrijven in de Waaslandhaven om zo een gezamenlijk warmtenetwerk te realiseren.

Akkoord over gronden Opel Antwerpen

Na constructief overleg tussen de Vlaamse regering, het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en General Motors is een akkoord tot stand gekomen met betrekking tot de verkoop van de fabrieksterreinen

De brandweer heeft terecht een heldenstatus (interview Het Nieuwsblad Magazine)

"De brandweer heeft terecht een heldenstatus", zegt minister-president Kris Peeters in het Nieuwsblad Magazine.

Albert Heijn ondertekent Belgische gedragscode

Na het gesprek vorige week met Vlaams minister-president Kris Peeters heeft dhr.

Varkensloket krijgt uitstekend rapport

Een enquete over de werking van het Varkensloket levert uitstekende scores op. Inmiddels zijn er op www.varkensloket.be ook al meer dan 300 publicaties ter beschikking.

Kredietbemiddeling tussen banken en ondernemers voortaan Vlaamse bevoegdheid

Als gevolg van de 6e staatshervorming, wordt de dienstverlening van de kredietbemiddelaar tussen banken en ondernemers voortaan georganiseerd vanuit het Agentschap Ondernemen.

Opiniestuk De Tijd: "Waarom een gidsland volgen als dat niet dezelfde bestemming heeft als wij?"

"Waarom een gidsland volgen als dat niet dezelfde bestemming heeft als wij ?" Die vraag werpt minister-president Kris Peeters vandaag op in een opiniestuk in De Tijd.